Al je certificaten snel bij de hand

Al je certificaten snel bij de hand

Aan de slag als zzp’er of particulier? Dan is het noodzakelijk om al je vereiste papieren overzichtelijk bijeen te hebben.

Geef opdrachtgevers 24/7 inzicht in jouw kwalificaties

Waar professionals werken moet worden voldaan aan de wettelijke of bedrijfsspecifieke eisen. Wij ontfermen ons over de digitale vastlegging en controle op jouw certificeringen. Zo bewaken we de kwaliteit en zijn zowel jijzelf als jouw opdrachtgever(s) gewaarborgd van vertrouwen en veiligheid.

Geef opdrachtgevers 24/7 inzicht in jouw kwalificaties

De voordelen op een rijtje

Altijd al je certificaten bijeen en voldoen aan de gestelde eisen
Altijd up-to-date
Voldoen aan de gestelde eisen
Veilig en vertrouwd

Het nut van een digitaal certificeringspaspoort

Maak jouw certificaten of kwalificaties efficiënt en digitaal beschikbaar. Houd zicht op geldigheid, echtheid en bekwaamheid van je certificaten. Wij waarborgen dat jij jouw kwalificaties digitaal inzichtelijk houdt met een gevalideerd digitaal certificeringspaspoort.

Certwell App
Voeg al je certificaten, diploma’s en andere zinvolle documenten toe. Wij checken deze op echt- en geldigheid om ze vervolgens te valideren. Jouw C-Paspoort is een persoonsgebonden pas. Een unieke QR code op de achterzijde leidt direct naar je portfolio. Je ziet hier tevens de actuele geldigheid van je certificaten.

We helpen je graag aan een digitaal certificeringspaspoort

We besteden uiterste zorg aan het valideren en digitaliseren van jouw certificaten. Hiermee ben je gewaarborgd van een veilige en betrouwbare wijze van online documentatie. Natuurlijk kunnen we het ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Geen nood, onze medewerkers zitten voor je klaar.

Neem contact op
We helpen je graag aan een digitaal certificeringspaspoort