Altijd de zekerheid van gecertificeerd personeel

Altijd de zekerheid van gecertificeerd personeel

Weten met wie je werkt. Certwell voorziet opdrachtgevers inzage in de kwalificaties van zowel zzp’ers, ingehuurd, gedetacheerd of intern personeel in één duidelijk overzicht. Toezicht dat jij als werkgever je compliance op orde hebt.

Ontdek het gemak van 24/7 inzicht op certificering

De toename van job-hopping en flexwerk, snelle opdrachten en een almaar toenemend aantal zzp’ers vragen om scherpte en inzicht bij de controle op certificering. Hoe borg je de kwaliteit van je werknemers en hun capabiliteit? Onze oplossingen maken het je gemakkelijk.

Ontdek het gemak van 24/7 inzicht op certificering

De voordelen op een rijtje

Gevalideerd en up-to-date
Compliance, AVG- en WKA-proof
Uitgebreide en flexibele rapportages
Altijd en overal inzicht en toegang

Onze producten

Certwell Basis

Stel snel, veilig en simpel vast of je medewerkers over de juiste certificering beschikken. Wij maken kwaliteit snel en zeker zichtbaar.


Features

  • Informatie 24/7 up to date beschikbaar
  • Eenvoudig en toegankelijk voor alle medewerkers
  • Centraal geregistreerd in het C-Register
  • Compliance overzichten beschikbaar
  • Verbetert de continuïteit van je bedrijfsvoering

Kies dit product

Certwell Pro

Hoe borg je als bedrijf de kwaliteit van je werknemers en van je beroepsgroep? En hoe bewaak je je compliance? Certwell Pro toont wie voldoet aan de bedrijfsspecifieke en wettelijke eisen.


Features

  • Centraal online geregistreerd
  • Uitgebreide rapportages
  • Compliance overzichten
  • Veilig, efficiënt en gewaarborgd

Kies dit product

Kwaliteitsbewaking in iedere sector

In iedere branche moet worden voldaan aan de bedrijfsspecifieke eisen. Wij ontfermen ons over de digitale vastlegging en controle van certificeringen. Zo wordt de kwaliteit bewaakt en zijn organisaties gewaarborgd van vertrouwen en veiligheid.

 

Bouw

 

Op de bouw werk je het best als veiligheid gewaarborgd is. Met de juiste papieren om te overhandigen of juist te controleren zorgen we ervoor dat eisen worden nageleefd. Zo nemen we risico’s weg en houden we samen het werk op de bouw veilig

Energie

 

Grip op registratie van het kennis- en certificeringsniveau van elke werknemer. Onze oplossingen helpen je hierbij en geven inzicht in het aanwezige kennis- en certificeringsniveau met de gestelde eisen per functie

Zorg

 

Geen tijdrovende papierwinkel meer. Met Certwell houd je de geldende gedragscodes en richtlijnen in de zorg scherp in het vizier, stuur je video-instructie rond stel je de kennis van werknemers op scherp.

We helpen je graag met de controle op certificering

We besteden uiterste zorg aan het valideren en digitaliseren van certificaten en vergemakkelijken de controle op kwalificaties. Hiermee ben je gewaarborgd van een veilige en betrouwbare werknemers. Bij vragen zitten onze medewerkers voor je klaar.

Neem contact op
We helpen je graag met de controle op certificering