Snel, makkelijk en veilig certificaten uitgeven en inzien

Snel, makkelijk en veilig certificaten uitgeven en inzien

Certwell stelt gecertificeerde instellingen en opleiders in staat om snel, makkelijk en veilig certificaten uit te geven. Door koppeling met andere organisaties ontstaat grip op de compliance en inzicht in de aanwezige certificaten. Voor de gecertificeerde wordt zo sneller duidelijk wie er periodiek opgegeven moet worden voor een nieuwe certificering.

De voordelen op een rijtje

Gevalideerd en up-to-date
Veilig en gewaarborgd
Uitgebreide en flexibele rapportages
Altijd en overal inzicht en toegang

Maak kennis met de bewakers van kwalificaties

Als legitieme aandrager van certificaten bieden wij certificerende instellingen een veilige methode om certificaten te delen, werknemers de mogelijkheid een digitaal paspoort te overhandigen en opdrachtgevers de middelen om dit 24/7 te controleren. Ontdek hoe wij ook voor jullie dit gevalideerde platform kunnen zijn.

Ons product

Certwell Pro

Hoe borg je als bedrijf de kwaliteit van je werknemers en van je beroepsgroep? En hoe bewaak je je compliance? Certwell Pro toont wie voldoet aan de bedrijfsspecifieke en wettelijke eisen.


Features

  • Geschikt voor meer dan 100 werknemers
  • Centraal online geregistreerd
  • Uitgebreide rapportages
  • Compliance overzichten
  • Veilig, efficiënt en gewaarborgd

Kies dit product

We helpen je graag met de controle op certificering

We besteden uiterste zorg aan het valideren en digitaliseren van certificaten en vergemakkelijken de controle op kwalificaties. Benieuwd hoe wij verstrekte certificaten digitaal vastleggen en beschikbaar maken? Onze medewerkers leggen het graag uit.

Neem contact op
We helpen je graag met de controle op certificering